Comunicat pentru clienți și parteneri

Stimați parteneri,

Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legătură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie.

Cele mai importante obiective pentru societatea Danicost sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

În acest nou context, rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru onorarea cererilor, a comenzilor și a livrărilor.

Vom face tot posibilul pentru soluționarea cererilor legate de marfă, mostre sau alte materiale, vă asigurăm de totala disponibilitate în ceea ce privește comunicarea telefonică sau pe e-mail.

Măsuri de igienă în fabrică și depozit

În fabrica și depozitul Danicost – Iaurtul de altădată, se aplică cele mai înalte standarde de igienă. Acest lucru este valabil atât pentru procesul de productie cât și pentru produsele comandate. Angajații noștri respectă strict protocoalele de igienizare și sunt în fiecare zi monitorizați privind starea de sănătate. Puteți comanda și consuma produsele noastre deci fără ezitare.

Măsuri de igienă în timpul manipulării și livrării

Partenerii noștri de transport respectă, de asemenea, normele de igienă prescrise oficial, precum și măsurile de siguranță pentru a nu vă pune în pericol sănătatea.

În această perioadă dificilă ne dorim să fim parte a soluției, nu a problemei. Pentru aceasta, vă asigurăm de faptul că am luat toate măsurile necesare în mod responsabil și susținut  pentru siguranța proprie și a celor cu care intrăm în contact.

Avem credința că prin responsabilitate, solidaritate și optimism vom trece cu bine peste toate încercările acestei perioade.