Fursecuri curcubeu cu iaurt

Vesele și colorate, o încântare pentru cei mici și nu numai.

Ingrediente:

  • 1/2 cană unt moale
  • 1 1/4 cană zahăr
  • 1/4 cană Iaurtul de altădată
  • esență de vanilie
  • esență de migdale (opțional)
  • 1 ou mare
  • 2 1/2 căni de făină
  • 1/4 cană de amidon de porumb
  • 3/4 lingură de bicarbonat de sodiu
  • 1/4 cană de bombonele decorative confetti

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190°C.

Frecați untul cu zahărul, apoi adăugați iaurtul, esențele și oul și amestecați până se omogenizează.
Într-un bol separat amestecați făina cu amidonul și bicarbonatul.
Amestecați încet compoziția uscată în cea umedă. La sfârșit adăugați bombonelele și amestecați încet doar cât să se combine.

Se pun cu lingura rotundă sau se pot modela pe o hârtie de copt. Se coc 11-13 minute sau până când marginile devin aurii.

Se lasă să se răcească 5 minute în tavă, apoi se scot pe un grătar.