Iaurt cu mango

Iaurtul are un farmec atemporal, fără vârstă și fără limite. Foarte îndrăgit de adulți și de copiii de oriunde, este o mâncare versatilă care poate fi savurată în orice moment al zilei, fie ca gustare, fie ca desert.

Iaurtul de mago este o combinație între regele fructelor și Iaurtul delicios de altădată, un preparat care va aduce pe lângă o savoare deosebită și un aport important de calciu în organism.

Fructul de mango este o sursă bună de vitamina C și îmbunătățește absorbția calciului existent in iaurt. Pe scurt, obțineți gust și sănătate într-o singură rețetă.

Dacă găsiți căpșuni proaspete, puteți realiza această rețetă și cu căpșuni, având aceleași rezultate.

Ingrediente:

  • O cană şi jumătate de iaurt
  • Trei sferturi de cană de pulpă de mango
  • O linguriţă de miere
  • Pentru ornare, câteva frunze de mentă

Combinați toate ingredientele într-un bol și amestecați energic pâna la omogenizare. Lăsați apoi la răcit în frigider pentru o oră și serviți cu frunze de mentă.