Mousse de iaurt și zmeură

Ingrediente

  • 6 g gelatină pudră
  • 30 ml apă caldă
  • 100 g zmeură congelată
  • 150 g Iaurtul de altădată
  • 15 ml miere
  • frișcă
  • zmeură proaspătă

Mod de preparare:

Puneți pudra de gelatină într-un bol mic și adăugați apa fierbinte. Amestecați până când gelatina s-a dizolvat complet.

Puneți zmeura într-un blender, adăugați iaurtul și mierea și amestecați până la omogenizare.

Adăugați gelatina și amestecați până când este combinată bine cu iaurtul și mierea. Se toarnă amestecul de mousse în boluri de sticlă, se acoperă și se răcește în frigider timp de cel puțin 3-4 ore sau peste noapte până se întărește.

Serviți cu frișcă și zmeură proaspătă.

SFAT: Puteți înlocui zmeura cu orice tip de boabe roșii proaspete în sezon sau cu fructe congelate.