Smoothie sănătos cu iaurt și banane


Este făcut cu Iaurtul de altădată și banane înghețate, care este o combinație minunată în sine, dar suplimentul de nuci de macadamia este cel care face acest smoothie mai gros și mai cremos. Apoi, dacă îl vreți mai degrabă un desert, zdrobiți câțiva biscuiți cu unt deasupra.
Daca aveți chef, puteți arunca biscuiții în blender cu restul ingredientelor și obțineți un smoothie ca o placintă cu banane. Dar haideți să încercăm varianta cât mai sănătoasă, așa că un biscuit sau doi puși deasupra sunt mai mult decât suficienți. Și este mult mai sănătos decât să mâncați un castron plin de biscuiți!
Această cremă de iaurt cu banane este sănătoasă, făcută fără adaos de zahăr. Este acoperit cu nuci macadamia crocante, ușoare, semințe cânepă și o cantitate mică de biscuiți zdrobiți (sunt singurii care conțin puțin zahăr), doar pentru a-l face mai dulce și mai potrivit pentru un desert.

Ingrediente

  • 450 g Iaurtul de altădată
  • 1/2 linguriță vanilie proaspătă
  • 3 banane înghețate (congelate)
  • 1/3 cană nuci de macadamia + câteva pentru final
  • 2-3 lingurițe semințe de cânepă
  • la final: biscuiți cu unt (sau cu vanilie sau altceva similar)

Instrucțiuni

  1. Se amestecă vanilia cu Iaurtul de altădată, apoi se transferă amestecul în blender, împreună cu bananele. Amestecați bine.
  2. Adăugați nucile de macadamia și mixați până când amestecul este complet măcinat.
  3. Puneți crema în paharele de servire, adăugând nuci de macadamia, câteva bucățele de biscuiți și semințele de cânepă.